Tillfälle Nord Norge ditt livs äventyr 2019, Norge, fredag, 30. august 2019

Tillfälle. Vi är just nu 28 personer som ska iväg på ett fiskeäventyr 2018 som vi aldrig kommer att glömma på bästa läge efter hälleflundra. Nästa resan går av stapel Fredagen den 30 augusti 2019 då vi kör med flera bilar till Oslo. ( eller flyger från Kastrup mot ett litet tillägg)) Vi kommer fram till Alta där campägaren hämtar upp oss och kör oss till Rolvsöya som är en Ö utanför Havöysund. Detta stället ligger bättre och närmare till de hetaste fångplatserna än Havöysund.
Där väntar en motorbåt på oss 21 och 20 fots fots GEMI båt med 75 hp. Vi fiskar i 6 dagar . Kveite Uer torsk Lubb långa kolja gråsej havskatt och rödspätta finns att fånga. Men det är framför allt kveiten som lockar då detta är helt klart en av världens bästa kveite vatten. Pris 5300 kr transfer och flyg tillkommer..
5300kr avser del i boendet och del i båt.
Enligt mina beräkningar blir det ca 8800 kr per person och då ingår del boende och båt transfer och flyg från oslo till Alta. Finns även möjlighet att flyga från Köpenhamn Göteborg eller Stockholm om så önskar mot ett litet tillägg
Hör av er om ni finner detta intressant ... begränsat antal platser..

fredag, 30. august 2019, Norge, Tillfälle Nord Norge ditt livs äventyr 2019

Finn mer interessante hendelser
Få hendelses anbefalinger basert på din Facebook smak. Få det nå!Vis meg egnede arrangementer for megIkke nå